Parisuhteen vuosihuolto

Kuva Sonja Hagström

Ihmisillä, jotka ovat parisuhteessa, on vahva usko siitä, että suhteessa on paljon hyvää. Me uskomme, että tuo hyvä kantaa sekä tuo onnellisuutta, ja siksi sitä on tärkeää vaalia.

Konstituutin parisuhteen vuosihuollossa keskitytään hyvän vaalimiseen, jotta se pysyisi kantavana voimana, vaikka parisuhde muotoutuisi uudestaan erilaisten elämänvaiheiden myötä. Vuosihuoltoon sisältyy kaikkea sopivasti: koe rakkaasi kanssa luonnon kauneus, syö ja lepää hyvin, nauti läheisyydestä sekä psykologin ja erityistason perheterapeutin ohjaamista keskusteluista. Kaikki palvelumme ovat korkeatasoisia ja huolella valittuja.

Palvelu käynnistyy ammattilaistemme laatimilla ennakkotehtävillä, joiden tarkoituksena on herättää keskustelua ja virkistää parisuhdetta. Paikan päällä ennakkotehtäväaiheisiin syvennytään psykologin ja erityistason perheterapeutin ohjaamilla hyvän mielen keskusteluilla. Aiheita voivat olla muun muassa yhteiset unelmat, toisen rakastaminen ja arkielämä, sekä rakkauden, riitelyn ja sovinnon aikaansaama kasvu. Lisäksi päiviin kuuluu luontoliikuntaa, kuten esimerkiksi melontaa, kalastusta, vaellusta tai luontovalokuvausta. Palveluun sisältyvät myös herkulliset ruokailut: kaksi lounasta, kynttiläillallinen, sekä ilta- ja aamupala.

Vuosihuolto kestää kaksi päivää ja yhden yön Kokkolan, Kalajoen tai Vaasan alueilla, ja se toteutetaan neljän pariskunnan ryhmissä. Tavoitteena on, että pariskunnat saavat näkökulmaa vertaisiltaan ja hahmottavat, kuinka pitää arkielämässä toisen mieli mielessä. Myös yksilöllinen paketti on mahdollinen. Vuosihuollon jälkeen saatte ammattilaistemme juuri teille räätälöidyt vinkit parisuhteen omaehtoiseen huoltoon.

Otahan yhteyttä niin kerromme lisää!