Hyvinvointi- ja unikoulut

Kuva Merja Lehtomaa

Palautumisen, hyvinvoinnin ja unen merkitys on korvaamaton. Mikä neuvoksi, kun jossain edellä mainituista on parantamisen varaa, eivätkä omat tietosi ja taitosi riitä? Paluu koulunpenkille voi saada aikaan paljon hyvää! 

Tarjoamme Konsituutissa energisemmän arjen edistämiseksi sekä hyvinvointi- että unikouluja pienille ryhmille. Näissä molemmissa yhdistyvät psykofyysisen fysioterapeuttimme Katariinan tietotaito ja intohimo ihmisten auttamista kohtaan, sekä monipuoliset harjoitteet, keskustelut, kotitehtävät ja vertaistuen merkitys kantavana voimana. Hyvinvointi- ja unikoulut koostuvat 8 – 10 tapaamisesta, joiden aiheet määräytyvät pitkälti osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. 

Hyvinvointikoulun teemoja voivat olla esimerkiksi jännitys kehossa, läsnäolon ja rentoutuksen merkitys sekä kiitollisuus hyvinvoinnin lisääjänä, kun taas unikoulussa keskitytään muun muassa nukkumisen taitoon, unettomuuden lääkkeettömiin hoitomuotoihin ja voimaannuttaviin sekä rentouttaviin harjoituksiin hyvän unen edistämiseksi.

Hyvinvointi- ja unikoulujen lisäksi tarjoamme aiheista lyhyitä mutta kattavia Teams-koulutuksia, jotka toimivat erinomaisesti pikakurssina esimerkiksi työyhteisölle. Ota tärkeä askel oman hyvinvointisi edistämiseksi ottamalla rohkeasti yhteyttä!